Vi lägger en hel del tid och pengar på att styla våra bilar utvändigt. Men när det kommer till insidan av bilen så lämnar det ofta mycket över till att önska. Exempel på önskemål är nog att slippa hål i bilklädseln, den tråkiga ratten och att få en ny växelspak. Tyvärr glöms det bort i jakten efter en perfekt yta och helheten av en snygg och fräsch bil tappas helt. För det är just det, en helhet att ha en stylad bil. Styling av bilen borde vara något som sker i helhet.

pimpad bil invändigt

Att köra bil med vinge, utsug och andra stylade delar är vanligt för den som älskar toning. Det kan även vara detaljer såsom lampor och lack som man sysslar med. På senaste tid så har intresset för LED-lampor ökat och det ska lysa av neon under bilen. Något som dock lätt glöms bort är tyvärr invändigt och den styling som ofta krävs där. Exempelvis så är det snyggt att ha det rent och fint, så kallad rekonda. Det går dock att göra betydligt mycket mer än så.

Styla bilen inuti

Missa inte alla de coola produkter som finns på stylingwebben så att hela bilen blir stylad korrekt. För att få en snygg inredd bil så kan du följa dessa steg:

  • Börja med att städa bilen. Man kan bli riktigt förvånad över hur snygg bilen direkt blir när den är ren inuti och inte bara utanpå. Om du inte vill göra det själv så finns det gott om företag som är villiga att hjälpa dig för en liten peng.
  • Ta fram ett tema som du vill följa, exempelvis en sorts färg eller liknande.
  • Välj vad du vill styla. Allt från pedaler till mattor kan bytas ut och det är bara att börja välja och vraka bland alla kategorier.