Börjar det klia i fingrarna att styla bilen? Läs mer här hur du hittar billiga stylingprodukter till din bil!

Att fixa till bilen är alltid frestande för den som är bilintresserad och förutom tvätt och allmän uppfräschning är det roligt att kosta på fordonet lite styling. Särskilt om den bil du äger känns opersonlig från början. Det här kan dock bli ganska dyrt, beroende på vad för typ av styling du tänkt satsa på. Hur bär du dig åt för att hitta bilstyling till bra priser? Det ska vi tipsa dig om här nedan.

Leta rabatter

Till att börja med ska du jämföra priser samt se till att leta efter rabatter. Det finns mycket pengar att tjäna för den som är lite vaken och inte köper hos första bästa butik. Besök exempelvis Gratislandet där du hittar en mängd rabattkoder och erbjudanden från alla möjliga butiker – bland annat sådana som säljer styling till bilar. På så sätt kommer du relativt billigt undan och kanske till och har möjlighet att kosta på din pärla lite extra!

Billig styling

Det behöver inte kosta multum att styla bilen. Allt handlar förstås om hur omfattande stylingen ska vara. Ett par produkter som inte behöver bli så dyra i sammanhanget är följande:

  1. Lättmetallfälgar. Några tusen får du förstås ge för en uppsättning fälgar, men det gör otroligt mycket för bilens utseende. Självklart kan du också göra rent dina befintliga ordentligt och på så sätt ge hela bilen ett fräschare utseende från det som Teknikens Värld kallar ”ogästvänlig, intorkad saltsmuts”. Har du bara några hundra att spendera och har plåtfälgar på din bil, kan du istället satsa på en uppsättning nya hjulsidor.
  2. En sportig överdragsklädsel gör underverk för insidan av bilen; det skapar nästan lite nybilskänsla.