Det finns resor och det finns resor. Att åka iväg på en riktig F1 resa är vad man skulle kalla för en fet resa som man inte glömmer i första taget.

Den snabba drömmen

”Karriären har inte gått i racerfart. Snarare tvärtom. De fyra senaste åren har han kört i GP2, klassen direkt under Formel 1. Han har hela tiden visat sin snabbhet, men också svarat för ödesdigra misstag och haft en stor portion otur med materialet.”(läs mer)

Ja, citatet är ett härligt citat som får många av oss att bli riktigt avundsjuka. Det är nämligen så att vi nu har fått vår första svenska Formel 1 förare. Marcus Ericsson är en man som många av oss vill byta liv med för någon timma för att få känna av ett riktigt lopp inifrån. Men, vi ska inte gråta läpp utan glädjas och stötta. För att åka iväg på en Formel 1 resa och kolla på en massa spännande lopp är även det ett riktigt äventyr.

Formel 1-resor

Olka formel 1 resor ger resor som är byggda på fart. Gå in på sajten och se alla olika lopp som kommer köras och vilket du känner du absolut inte får missa. Detta är en resa som gjort för kompisgänget och som kommer ge starka minnen. Att åka iväg till en solstol i all ära, men att få befinna sig på läktare med bra platser är något som inte går att beskrivas utan något som måste upplevas.

Se till att blåsa liv i drömmen och åk iväg på en mäktig motorsportresa!